null
nullnull

Kontakt

015 335 110

065 83 699 67

065 83 699 67

065 83 699 67

fenixflytravel@gmail.com

Trg Djačkog Bataljona 15, 15000 Šabac

Krakov

Poljska - Krakov

4.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Poljska
Krakov

Ukupno noćenja

2

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
KRAKOV Fakultativno Aušvic – rudnik soli Vilička Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja  
5 DANA - 2 NOĆI – AUTOBUSOM 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
PolazakHOTEL CONRAD 4*
30. AprilPROMO!!! 149 €169€
Broj soba po promo ceni je ograničen !!!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim  ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, na bazi dva noćenja sa doručkom u Krakovu, obilaske prema programu  putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove, Evropska Unija od naredne godine (tačan datum stupanja na snagu još nije  preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu,  za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u  Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili  mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS-a važi će tri godine", po trenutnim najvama..  

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 65 €. Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po  ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.  

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Vilička-rudnik soli - odrasli  40€, /deca do 11,99 godina 35 €, Aušvic odrasli 30 € / deca do 11,99 godina 25 €, prijave i uplate za fakultativne izlet Ausvic i rudnik  soli Vilička vrše se prilikom rezervacije aranžmana u agenciji zbog ograničenog broja mesta. Prijava za izlete je moguća najkasnije do  dve nedelje pre putovanja. Za realizaciju izleta Vilička i Aušvic neophodan minimum je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena  fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera-organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u  odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate) Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas,  Willowa 8/10, Poland.