Advent u Zagrebu

Zagreb, Hrvatska

već od 5780RSD

Opis destinacije

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuvanog vina i raznih obilazaka… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vreme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtevnijih turista. Zabava, dobra hrana, jedinstveni događaji, umetnost, ali i istinski praznični ugođaj čekaju vas na ulicama grada Zagreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
ADVENT U ZAGREBU  
Najbolja božićna destinacija u Evropi
TERMINI: 09.12.2023.

CENA ARANŽMANA:5.780,00
                                 
U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATE SLEDEĆE USLUGE:
- Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim relacijama,
- razgledanja prema programu,
- usluge vodiča,
- troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 
- Međunarodno putno osiguranje,
- Sve usluge koje nisu navedene,

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA 
ZRENJANIN- NOVI SAD – ZAGREB - NOVI SAD
Polazak grupe u 02,00 h iz Zrenjanina parking kristalne dvorane, u 03:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred autobuske stanice ATP „VOJVODINA”. Vožnja autoputem prema Zagrebu uz usputne pauze prema potrebi. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Panoramsko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Katedrala, Kaptol, Dolac - živopisna gradska pijaca, Tkalčićeva ulica, Gornji grad, Trg svetog Marka, zgrada Hrvatske vlade, crkva svete Katarine i kula Lotrščak. Silazak do Donjeg grada i Trga bana Jelačića. Šetnja do Trgova Zrinjskog, Štrosmajera i kralja Tomislava. Slobodno vreme za individualni boravak na Božićnom marketu. U dogovoreno vreme, polazak za Novi Sad. Vožnja autoputem sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad/Zrenjanin  u kasnim noćnim satima.            

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu