Belvedere Holiday Club

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Samo skijalište Bansko udaljeno je od grada 12 km i nalazi se na severnim padinama planine Pirin, na nadmorskoj visini od 2600 m, dok je najviši vrh Pirina - Vihren na 2719 m. Iz grada do podnožja skijališta vozi osmosedna gondola. Pored gondole ski centar Bansko ima i 6 četvoroseda, 1 šestosed, 1 trosed i 4 sidra. Ukupna dužina svih staza iznosi 70 km, među kojima je 8 plavih, 11 crvenih i 2 crne staze. Najpoznatija staza je crna i nosi naziv “Tomba” po čuvenom italijanskom skijašu Albertu Tombi, koji je bio jedan od promotera Banskog. Trke Svetskog kupa se održavaju upravo na ovoj stazi. Pored staza za alpsko skijanje, tu je i 12 km staza za skijaško trčanje. Za snoubordere i freestylere postoji fun park. Savremeni sistem staza i ski liftova, izuzetno povoljni vremenski uslovi (prosečna temperatura u januaru je - 1,9°C) i sistem za veštačko osneživanje staza čine da skijaška sezona u ski centru Bansko traje od sredine decembra do sredine maja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Belvedere Holiday Club se nalazi u Banskom. Hotelski kompleks se sastoji od četiri zgrade koje nisu povezane. Hotel je udaljen 350 m od gondole i 700 m od starog (etno) centra grada.

Sobe: Hotel Hotel Belvedere Holiday Club u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su aprartmani Apartmani imaju jednu ili dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinjsku nišu. Svi apartmani u svomm sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Belvedere Holiday Club u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi- Fi je dostupan u lobiju, dok se sef na recepciji doplaćuje. Hotel ima garažu i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Belvedere Holiday Club nalazi se spa centar sa bazenom, saunom, đakuzijem i sobama za masažu. Gostima su na raspolaganju stolovi za stoni tenis, bilijar, kuglana, dečiji mini klub.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje unutrašnjeg bazena, sauna, parnog i turskog kupatila, fitnes centra, đakuzija, parking i prevoz do gondole.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu