Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 135€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, zagarantovan je dobar provod.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Polazak
Povratak
30. 12.
04. 01.
Dana/Noći6/3
TROKREVETNA SOBA
NDPO OSOBI135 €
145 €
STANDARDNA SOBA
ND
PO OSOBI140 €
150 €
SINGLE242 €
260 €
1. DETE (0-10)131 €
140 €

POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
- Prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C,audio,video...) SA POLASKOM IZ BEOGRADA
- Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 (treći krevet pomoćni) i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto u skladu sa normativima hotela), u hotelu “Budapest“
- Usluge lokalnog vodiča za razgled grada
- Troškovi organizacije
- Troškovi licenciranog pratioca grupe iz Srbije

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje za EU, može se kupiti u Agenciji
- Individualni troškovi putnika
- Individualne posete, karte za gradski prevoz
- Sve navedene fakultative - plaćaju se pratiocu grupe na licu mesta
- Doplata za polazak iz drugih gradova

NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
- 6 dana, autobusom, na bazi minimum 50 putnika
- Fakultativno: vožnja brodom Dunavom: min. 30 osoba, odrasli - 15€ , deca do 10 godina - 10€
- Fakultativno: izlet autobusom do Sentandreje: min. 30 osoba, odrasli - 10€ , deca do 10 godina - 5€
- Fakultativno: doček nove godine u Čardi
- Fakultativno: transfer autobusom do šoping-mola "Campona" - min. 30 osoba, odrasli - 5€ , deca do 10 godina – Gratis! (BEZ ULAZNICE za Tropikarijum)
1. dan
NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD. . .
Polazak iz Niša u 16,00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Vožnja ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima na pumpama i motelima, radi preuzimanja putnika iz drugih gradova. Preuzimanje putnika iz Beograda, ispred Muzeja istorije Jugoslavije („Kuća cveća“) u 19,30h. Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 21.00h. Direktna noćna vožnja. Usputne pauze na motelima i radi obavljanja graničnih formalnosti na ulazu u Madjarsku.
2. dan
. . . BUDIMPEŠTA (razgledanje grada)
Dolazak u Budimpeštu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča (oko 3 sata): Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Katedrala, Parlament, mostovi na Dunavu, Ribarske kule, Budimski dvorac, brdo Gelert, Citadela... Po završetku razgleda, odlazak u hotel, smeštaj grupe (posle 15.00h). Slobodno popodne. Doček nove godine po individualnom izboru putnika. Noćenje. Fakultativno: doček nove godine u Čardi
3. dan
B U D I M P E Š T A
Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje. Fakultativno: uveče vožnja brodom Dunavom uz komentar lokalnog vodiča na srpskom jeziku (transfer autobusom od-do hotela)
4. dan
B U D I M P E Š T A (Sentandreja)
Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje. Fakultativno: prepodne izlet autobusom do Sentandreje. Razgledanje Srpske kulturne baštine: Blagoveštanska crkva, Saborna crkva, Muzej. . . Šetnja prelepim dunavskim kejom – slobodno vreme.... Povratak u Budimpeštu u popodnevnim satima.
5. dan
BUDIMPEŠTA . . .
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualni program u centru grada. Polazak za Srbiju u 17.00h. Direktna vožnja. Fakultativno: prepodne transfer autobusom do šoping-mola "CAMPONA" – moguća poseta čuvenom Tropikarijumu koji je u sastavu šoping-mola.
6. dan
. . . NOVI SAD - BEOGRAD - NIŠ
Dolazak na mesto polaska: u Novi Sad u ranim jutarnjim, u Beograd u jutarnjim, u Niš u prepodnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

- 30% akontacija kod prijave, ostatak u MESEČNIM RATAMA DO 15.DECEMBRA, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu; Čekovi se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana

- Platnim karticama

- FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (9 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama organizatora)

EUR

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu