Budimpešta

Nova godina, Mađarska

već od 199€

Opis destinacije

Budimpešta - grad širokih bulevara i uskih poprečnih ulica – podsetnik da je nekada bila deo Austrougarskog carstva. To je grad koji je stvoren za pešačenje, tako da je najbolje krenuti iz centra, a zatim prošetati grandioznim bulevarima i diviti se arhitekturi. Glavni je grad Mađarske i jedan od najlepših evropskih gradova. Ima oko 2 miliona stanovnika, početkom XX veka je važila i za „Pariz istoka“, a svoj šarm je zadržala do danas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU 
BUS + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA 
5 DANA PAKET ARANŽMAN 
SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.10.2022 !!! 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
BB Hotel BUDAPEST City Center 3*
29. Decembar199€

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, na bazi tri noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u Budimpešti, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 120 €. Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Vožnja brodom 15 €, pešačko razgledanje Budimpešte 10 € (Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizacij), poseta Tropikarijumu 15 € (minimum 15), poseta Sent Andreji 10 €. Realizacija fakultativnih izleta zavisice od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika-a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). 

Hotel B&B Budapest City Center 3* nov hotel otvoren u Julu 2021 , nalazise na peštanskoj strani uz reku Dunav u blizini metro stanice Corvin-negyed. Do centra grada stiže se gradskim prevozom za oko desetak minuta, a šetnjom za oko dvadesetak minuta. Sve sobe sa TWC-om, TV-om I telofonom. U sastavu hotela nalazi se recepcija, bar , fitness centar. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://www.hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city 

1. DAN putovanja (29.12. četvrtak ) BEOGRAD – BUDIMPEŠTA 
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30 h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 

2. DAN putovanja (30.12. petak) BUDIMPEŠTA 
Dolazak u jutarnjim satima. Po dolasku u Budimpeštu panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima mogućnost organizovanja. NOĆENJE 

3. DAN (31.12. subota ) BUDIMPEŠTA /Fakultativno KRSTARENJE BRODOM/ 
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativno - pešačko razgledanje Budimpešte – Gradska pijaca – najveća zatvorena pijaca iz 1896. godine, predstavlja jednu od najposećenijih turističkih atrakcija u Budimpešti u kojoj možete kupiti tradicionalne mađarske proizvode, Srpska pravoslavna crkva posvećena Sv. Đorđu, Tekelijanum – zadužbina Save Tekelija nekada sedište Matice srpske, šetnja Vaci ulicom (najpoznatija ulica u Budimpešti) gde se nalazi čuvena poslastičarnica Žerbo i spomenik pesniku Veres Martiju iz 19. veka, Bazilika Sv. Stefana – najveća crkva u Budimpešti, gde se pešačka tura završava. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizacij Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom (jednočasovno krstarenje Dunavom). Doček najluđe noći na peštanskim ulicama i trgovima (individualno). Srećna Nova godina!!! NOĆENJE 

4. DAN (01.01. nedelja ) BUDIMPEŠTA /Fakultativno Fakultativno SENT ANDREJA / 
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Sent Andreju, živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima, a danas prepuno uspomena. Obiđite Trg Vuka Karadžića, Požarevačku crkvu, kuću Jakova Ignjatovića, Grčku crkvu, muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradsku crkvu, krst Kneza Lazara, galerije, suvenirnice, muzej marcipana i srpsku kafanu. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE. 

5. DAN (02.01. ponedeljak ) BUDIMPEŠTA / BEOGRAD Fakultativno TROPIKARIJUM i KAMPONA /BEOGRAD DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Budimpešti do polaska za Srbiju ili mogućnost fakultativne posete tržnom centru Kampona i obilazak Tropikarijuma gde je na veoma zanimljiv način prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. Slobodno vreme do 17.00h kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa. 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

- 40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana

ARG

Video

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu