Flegra Palace

Pefkohori, Kasandra

Opis destinacije

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara. Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Flegra palace je hotel  sa 4*, koji se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, preciznije u Pefkohoriju. Hotel Flegra palace se nalazi na 150 m od peščane plaže i 500 m od centra Pefkohorija. Hotel  Flegra palace je renoviran u periodu između 2015. i 2016. godine. 

Sobe: Hotel Flegra palace se sastoji od 7 zgrada. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, superior triple sobe, executive sobe, family suite kao i grand suite. Standard sobe imaju dva odvojena kreveta ili bračni krevet. Superior i superior triple sobe imaju dva odvojena kreveta ili bračni krevet i  2 kreveta na rasklapanje. Kod ovih smeštajnih jedinica sef je besplatan na recepciji hotela. Executive sobe imaju bračni krevet. Sef se u ovim smeštajnim jedinicama nalazi u sobi i besplatan je. Family suite su veće smeštajne jedinice sa dve odvojene prostorije,  spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa krevetima na rasklapanje. Kod ovih smeštajnih  jedinica sef je besplatan na recepciji hotela. Grand suite su veće smeštajne jedinice od family suita, nalaze su glavnoj zgradi, i sastoje se od spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa krevetima na rasklapanje. Ovi tipovi soba takođe imaju i jacuzzi u kupatilu kao i internet konekciju u sobama koji je besplatan. Sef se u ovim smeštajnim jedinicama nalazi u sobi i besplatan je. Svi apartmani  imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Flegra palace u svom sastavu pored glavnog restorana gde se poslužuju obroci, poseduje i  jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel ima glavni bar u hotelu kao i bar pored bazena gde gosti hotela mogu konzumirati različite vrste osvežavajćih pića i laganih obroka. Od ostalih usluga gostima hotela Flegra palace su na raspolaganju rent a car, menjačnica, parking koji je besplatan, wifi u zajedničkim prostorijama uz doplatu, TV salu, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Flegra palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Gosti hotela mogu da se bave i sportovima na vodi, da koriste teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis, kao i da koriste usluge masaža uz doplatu. Za najmlađe goste tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu