Hotel Alkion

Kriopigi, Kasandra

Opis destinacije

Kriopigi je predivno mesto koje ima 2 plaže nagrađene plavom zastavicom. Posebno, goste ne ostavlja ravnodušnim fantastičan pogled na zaliv poluostrva Kasandre. Letovalište obiluje velikim brojem prodavnica, taverni i barova. Kriopigi je čudesno letovalište u zalivu Torones, zaštićeno zelenilom borovih šuma. Po slavnom Herodotu tu se nalazio Neapolis koji je bio naseljen još u 5. veku p.n.e. Udaljeno je od Soluna 95 km. Mesto je izgradjeno na kamenitoj padini Kasandre i može svakome da pruži idealan odmor. Kroz Kriopigi prolazi magistralni put koji obilazi celo poluostrvo i na tom putu su svi turistički sadržaji poput prodavnica, kafića, banke i apoteke. Od Kalitee je Kriopigi udaljen 5 km, stoga ako želite neku laganu šetnju uveče, šoping i boravak u kafićima, preporučujemo upravo odlazak do ovog popularnog letovališta Kasandre. Poznati market Lidl nalazi se na 10 km od letovališta Kriopigija. Ovo mesto – s obzirom na njegovu udaljenost od plaže osetno je jeftiniji u odnosu na druga mesta na Kasandri. Miris borove šume u ovom mestu doprineće Vašem lepom spavanju na letovanju u Grčkoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Alkion nalazi se u mestu Kriopigi, na oko 600 metara od plaže.

Soba: Prostrane sobe hotela Alkion imaju čajnu kuhinju sa frižiderom. Jedinice su opremljene klima-uređajem, fenom za kosu i TV-om sa satelitskim kanalima. Sa balkona se pruža pogled na zaliv Kasandra, na bazen ili na vrt.

Hotelski sadržaj: Poseduje otvoreni bazen nepravilnog oblika i bar pored bazena u kojem možete uživati u pićima i laganim obrocima.

Sport i zabava: Bazen hotela Alkion gleda na more i idealan je za osvežavajuće plivanje. Ležaljke i suncobrani oko bazena mogu se koristiti besplatno. Najmlađi gosti se mogu zabavljati u odvojenom dečijem bazenu i na igralištu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu