Hotel Premier Le Reve

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Premier Le Reve se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, u regiji Sahl Hašiš. Hotel je udaljen 25km južno od centra Hurgade i 22 km od aerodroma. Ima sopstvenu peščanoj plažu, gde se u jednom delu nalazi koralni greben i ulazi se preko pontona. Postoji i manji deo gde je moguć ulaz u vodu sa plaže, voda je u tom delu plitka i preporučuju se patike za vodu. Ležaljke I suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova pored bazena i na plaži, spoljašnji bazeni od kojih je jedan sa morskom vodom, spa centar (tursko kupatilo, sauna, đakuzi), stoni tenis, odbojka, bilijar, prodavnice, frizerski salon, servis za pranje i sušenje rublja, besplatan WI-FI internet.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet, sef, mini bar, aparat za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno”- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena: hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 16 godina). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu