Hotel Rila

Borovec, Bugarska

Opis destinacije

Smešten je u gustoj borovoj šumi, u severnom delu planine Rila, u samom podnožju Musale, najvišeg vrha na Balkanu (2925 m). Skijalište se prostire na nadmorskoj visini od 1300 m do 2750 m. Od podnožja do vrha vozi četvorosedna gondola. Pored gondole, ski centar ima sistem od 13 žičara, 3 četvoroseda, 2 dvoseda i 6 vučnica. Ukupna dužina staza iznosi 58 km. Pored staza za alpsko skijanje (među kojima 21 km plavih, 17 km crvenih i 7 km crnih) ski centar Borovec ima i dva uređena freestyle parka, zatim staze za nordijsko trčanje (dužine 13 km) i jednu od najboljih staza za biatlon u Evropi. Osobenost skijališta Borovec predstavljaju i ski staze koje su opremljne savremenim sistemom za noćno skijanje. Odlični vremenski uslovi (sa prosečnom temperaturom od 4.8°C u januaru), savremeni sistem staza i liftova kao i sistem za vestačko osnežavanje, omogućavaju da skijaška sezona traje od decembra do aprila meseca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Rila, najveći hotelski kompleks nalazi se u samom centru Boroveca, u podnožju ski staza. Od glavne gondole je udaljen 250 m. Hotel je renoviran 2015. godine i pruža mogućnost za savršen odmor na planini.

Sobe: Hotel Rila u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard soba, porodične, deluxe i superior. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, mini bar ili frižider i balkon. Superior sobe su potpuno renovirane 2017.god.

Hotelski sadržaj: U sastvau hotela Rila se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima lobby bar renoviran 2015. god i novootvoreni Panorama bar. U sastavu hotela je i noćni bar. U sklopu hotela su i prodavnica, frizerski salon, manikir. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Rila nalazi se spa centar. Gosti mogu besplatno da koriste bazen, a uz doplatu i potpuno renovirani spa centar koji ima termalnu zonu sa nekoliko sauna, parno kupatilo, đakuzi i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, đakuzija, W-Fi u lobiju i osiguranje u hotelu.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu