Hotel Rixos Premium Magawish

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Rixos Premium Magawish se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen od Sakale oko 8 km i oko 7 km od aerodroma. Tržni centar Senzo Mall udaljen je oko 10 km. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Jedan deo plaže je koralni greben, dok je veći deo kupališna zona sa plitkom vodom. Hotel je renoviran 2019., a otvoren 2021. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran i nekoliko a la karte restorana, nekoliko barova, nekoliko bazena za odrasle, bazen za decu, igralište za decu, animacije, mini klub, diskoteka, fitnes centar, SPA centar, stoni tenis, tereni za tenis i fudbal, odbojka na pesku, sportovi na vodi, besplatan WI-FI internet u celom hotelu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno"- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu