Hotel Santa Lucia Parghelia

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Santa Lucia je hotelski kompleks okružen zelenilom, udaljen oko 5 km od mesta Tropea. Sa obližnjom plažom je povezan šatl busom. Ima 91 sobu. 
 
Hotelska ponuda: 
bazen sa đakuzijem i odvojenim delom za decu, restoran, bar, animacija i mini klub za decu, TV sala, stolovi za bilijar i stoni tenis, Wi-Fi internet (uz doplatu). 
 
Sobe: 
SAT TV, frižider, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon (samo sobe s pogledom na more). 
 
Ishrana: 
polupansion - doručak  (samoposluživanje, izbor više jela) i večera (meni, izbor od minimun dva glavna jela)
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

–Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama