Ikones Seafront Luxuty Suites

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Ikones Seafront Luxury Suites se nalazi preko puta peščane plaže, udaljen je 2km od centra  Retimna, 80 km od aerodroma. Hotel je otvoren u maju 2018. godine.

Sobe: Hotel Ikones Seafront Luxury Suites ima 77 suite-ova, i svaki ima  klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, wi-fi internet, aparat za kafu, kupatilo, fen, papuče, bademantil, balkon ili terasu. Svi su raspoređeni u glavnoj zgradi i bungalovima. Standard suite veličine 26m2 namenjen je za maksimum tri osobe, standard suite sa zajedničkim bazenom veličine 27m2 namenjen je za maksimum tri osobe, superior suite veličine 29m2 namenjen je za maksimum četiri osobe, deluxe suite sa jednom spavaćom sobom 40m2 namenjen je za maksimum četiri osobe.

Hotelski sadržaj:  Gostima su na raspolaganju restoran, a la carte restoran, bar, bar pored bazena, kafe, peškiri za plažu (uz depozit), wi-fi internet, servis za pranje rublja, room servis, parking.

Sport i zabava:  U okviru hotela su otvoreni bazen, Spa i wellness centar sa masažama, saunom, turskim kupatilom, unutrašnim bazenom, đakuzijem.

Napomena: Hotel ne prima decu mlađu od 18 godina.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu