Ljubljana

Sretenje, Slovenija

već od 95€

Opis destinacije

Ljubljana – glavni i najveći grad Slovenije a ujedno i jedan od najmanjih prestonica Evrope, grad koji sa pravom nosi titulu zelene prestonice. Ljubljana je otvoren i gostoljubiv grad. U turističkim brošurama Ljubljanu često nazivaju „drugim Pragom”. Gotovo sve važnije znamenitosti u Ljubljani mogu se obići peške, i to u jednom danu. Ipak, grad se može obići na više načina i tako doživeti iz različitih perspektiva a verujemo da će vam se posebno dopasti vožnja brodom po Ljubljanici.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN/USLUGA15.02.
19.02.
09.03.
13.03.
14.04.
18.04.
01.05.
05.05.
BROJ NOĆENJA2222
1/2 - BB
PAKET ARANZMAN PO OSOBI10995109139
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA154140154189

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
- Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića i hrane tokom putovanja) na relaciji Beograd-Ljubljana-Beograd, prema programu putovanja
- Asistencija pratioca grupe
- Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi dva noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/1 sobama (hotel ne poseduje 1/2+1 sobe)
- Troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete.
- Troškovi  putnog zdravstvenog osiguranja
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Ljubljanu – za boravak u hotelima 3* 3€ po osobi po noći
- Nepomenute usluge

Cene fakultativnih izleta: (Minimum za realizaciju fakultativnih izleta i poseta je 25 putnika. Deca do 12 godina ostavaruju određeni popust)
- Ljubljanski grad – 15€ odrasli / 12€ deca do 12 godina (u cenu uključena ulaznica i uspinjača)
- Bohinj i Bled - 20€ odrasli / 15€ deca do 12 godina
- Portorož i Piran - 30€ odrasli / 20€ deca do 12 godina

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL B&B PARK 3*

Hotel se nalazi u centralnom delu Ljubljane. Poseduje restoran, bar, parking, salu za konferencije...Hotel sadrži 215 moderno opremljenih soba od kojih svaka sadrži sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon...Doručak kontinentalni švedski sto.

https://www.hotel-bb.com/en/hotel/ljubljana-park?utm_source=googlemaps&utm_medium=fichehotel&utm_campaign=SL_ljubljana
1.DAN BEOGRAD
Polazak grupe iz Beograda oko 22:00h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća. Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa kraćim pauzama za odmor.

2.DAN LJUBLJANA
Dolazak u Ljubljanu u ranim jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada sa vodičem i upoznavanje sa centralnim znamenitostima Ljubljane: Prešernov trg – glavni gradski trg sa spomenikom France Prešernu koji se smatra najvećim slovenačkim pesnikom, Katedrala Sv. Nikole, Tromostovje odnosno čuvena tri mosta ne reci Ljubljanici, Robova fontana, Zmajev most po mnogima najlepši simbol grada, sagrađen u 19.veku na kojem se nalaze 4 zmaja koja prestavljaju simbol Ljubljane...Nakon zajedničkog obilaska i kratkog odmora mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Ljubljanskog grada gde možete doživeti najlepšu panoramu Ljubljane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN LJUBLJANA – PORTOROŽ – PIRAN – LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Portorož i Piran. Dolazak u Portorož, modensko mesto slovenačkog primorja koga nazivaju „luka ruža“. Šetnja kroz grad zajedno sa vodičem. Slobodno vreme za samostalno upoznavanje sa Portorožom. U dogovoreno vreme nastvaka puta za Piran. Obilazak starog gradskog jezgra na kojem se nalazi niz trgova, crkava i palata. Slobodno vreme u ovom poznatom turističkom odredištu Slovenije. Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN LJUBLJANA – BLED – BOHINJ – LJUBLJANA
Doručak. Odfjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Bled i Bohinj. Vožnja ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je i najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta prema Bledu, „alpskom dragulju“. Bled je okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Slobodno vreme. Preporučujemo da se prošetate pored jezera, napravite najlepše fotografije, i obavezno probate čuvene bledske krempite. U kasnim popodnevnim časovima povratak u Ljubljanu po ostatak grupe koja nije krenula na izlet i polazak za Srbiju. Noćna vožnja korz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. DAN BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.   Kraj programa.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

TLL

Video

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu